airconditioning bedrijfspand

Warmte terugwinning

ENERGIE BESPAREN MET WARMTE TERUGWINNING

Zou het niet handig als u uw energie kunt hergebruiken? Dat is mogelijk met een warmteterugwinning systeem (ook wel WTW genoemd). Een WTW-systeem haalt de warmte uit de afvoerlucht van bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of wasmachineruimte. Vervolgens blaast het systeem de verse buitenlucht via een tweede kanalensysteemde overige kamers in.

Een warmteterugwinning systeem is geschikt voor alle soorten huizen, van een klein appartement tot en met vrijstaande woning! Ook voor uw bedrijfspand kan een WTW-systeem een goede oplossing zijn. De laatste jaren wordt het systeem al veel in nieuwbouwhuizen geïnstalleerd. En omdat u uw eigen energie hergebruikt, betekent het dat u aanzienlijk bespaard op uw energiekosten en u bijdraagt aan een beter milieu. Daarbij is de levensduur van een warmteterugwinning systeem bijzonder lang, met een rendement van meer dan 90%.

De voordelen:

  • Uw luchtreiniger zorgt continu voor een optimale schone lucht
  • Met een warmteterugwinning systeem hergebruikt u uw energie
  • Met een gezonde en zuivere lucht in uw leefomgeving, voelt u zich een stuk beter
  • Luchtreinigers zorgen ervoor dat u minder last heeft van allergieën
  • Bacteriën worden vernietigd vóórdat ze u een verkoudheid brengen

Wilt u weten of een warmteterugwinning systeem voor u interessant is? Neem dan contact op met Jadikoel. Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.