airconditioning bedrijfspand

Luchtreiniging

EEN AANGENAAM WERK-KLIMAAT

Heeft u aan het einde van uw werkdag last van hoofdpijn of branderige ogen? Slaapt u slecht en heeft u in de winter vaak last van een winterdip? Dit kan allemaal gevolgen zijn van de lucht die u inademt. We krijgen namelijk steeds vaker te maken met de gevolgen van luchtvervuiling. U wilt toch ook een gezonde en zuivere lucht in ademen en je goed voelen? Dat kan met de juiste luchtreinigingssystemen!

Met de luchtreinigers van JADIKOEL B.V. zorgt u ervoor dat de lucht in uw woning of kantoor optimaal schoon blijft. Het systeem filtert en vernietigt fijnstof, pollen, tabaksrook, schimmels, bacteriën, nare geurtjes en ander zwevende deeltjes die de lucht vervuilen. De luchtreiniger bestaat uit een compacte unit die we aan de wand kunnen monteren. U kunt de luchtreiniger natuurlijk ook op tafel of op de vloer plaatsen.

De voordelen:

  • Uw luchtreiniger zorgt continu voor een optimale schone lucht
  • Met een gezonde en zuivere lucht in uw leefomgeving, voelt u zich een stuk beter
  • Luchtreinigers zorgen ervoor dat u minder last heeft van allergieën
  • Bacteriën worden vernietigd vóórdat ze u een verkoudheid brengen
  • De compacte unit is gemakkelijk aan de wand te monteren of op uw tafel of vloer te plaatsen

Lijkt het u wat? Neem dan contact met ons op.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.