Luchtbehandelingskasten

ALLES MAKKELIJK GEREGELD

Een ‘alles in één’ systeem dat het gehele klimaat in uw bedrijfspand, theater, ziekenhuis, beurshal of laboratorium regelt? Dat kan met de luchtbehandelingskasten (ook wel LBK genoemd) die wij leveren. Met een LBK zorgt u dat het klimaat binnen uw pand het hele jaar door comforabel is. Koel in de zomer en een aangename binnentemperatuur als het buiten vriest. Een investering waar u, uw medewerkers én uw bezoekers ieder seizoen van kunnen genieten.

Een LBK zorgt voor goede ventilatie, waarmee u ervoor zorgt dat u, uw medewerkers en uw bezoekers altijd gezonde en frisse lucht inademen. De luchtvochtigheid regelt het systeem door de lucht te ontvochten. Daarbij is een schone lucht ook nog eens goed voor alle materialen die u binnen heeft opgeslagen. Het hele jaar door een prettige binnentemperatuur en een gezonde lucht? U draagt met de aanschaf van een LBK ook nog eens bij aan een goed milieu. De systemen zijn bijzonder energiezuinig, omdat ze gebruik maken van energieterugwinning.

De voordelen voor u:

  • Met een LBK zorgt u het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur.
  • Het systeem zorgt ervoor dat u, uw medewerkers én uw bezoekers gezonde en frisse lucht inademen.
  • Met een LBK draagt u bij aan het milieu, het systeem maakt namelijk gebruik van energieterugwinning.
  • Een LBK kunnen wij volledig op maat voor u samenstellen en installeren.

Bent u op zoek naar een standaardoplossing of wilt u een LBK op maat? Wij helpen u met het vinden van de beste oplossing in uw situatie. Er zijn namelijk volop mogelijkheden om uw LBK uit te breiden met bijvoorbeeld geluidsdempers en extra filters. Neem snel contact met ons op.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.