ventilatie kantoor

Ventilatie

SCHONE LUCHT IN UW BEDRIJF OF WONING

Wanneer uw woon- of werkomgeving niet goed geventileerd wordt kan dit schade aanrichten aan de gezondheid van u en uw medewerkers. Uit onderzoek blijkt namelijk dat in veel woningen het binnenklimaat niet goed is en dat er te veel schadelijke stoffen aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervuilde lucht die uit uw kruipruimte komt of van een geiser zonder afvoer. Daarom is het ventileren van uw omgeving van groot belang.

Het is daarom goed voor uw gezondheid én de conditie van uw huis of bedrijfspand om regelmatig te ventileren. Vooral voor mensen met allergieën is het heel belangrijk de lucht te reinigen met een luchtreinigingssysteem. Met luchtreinigingssystemen van Jadikoel zuivert u de lucht van bijvoorbeeld stof, pollen, tabaksrook, schimmels, bacteriën, haar van huisdieren en nare geurtjes. U kunt ook kiezen voor een warmteterugwinningssysteem. Hiermee kunt u niet alleen de lucht reinigen, maar ook de warmte uit die ruimtes hergebruiken om uw woning te verwarmen!

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.