airconditioning onderhoud

Airconditionings onderhoud

ONDERHOUD VAN UW AIRCONDITIONING

Onderhoud aan uw klimaatapparatuur is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Het kost tijd, moeite en geld. Toch is goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor uw klimaatapparatuur; u voorkomt er onnodige reparaties mee en de apparatuur gaat gemiddeld 40% langer mee. Daarnaast is onderhoud voor airconditioning apparatuur zelfs wettelijk verplicht als deze een koudemiddel inhoud heeft van 3,0 kg of meer. Dit onderhoud mag vanuit de milieuwetgeving uitsluitend door een STEK / F-gassen-erkend bedrijf worden uitgevoerd. Goed onderhouden klimaatapparatuur zijn ook beter voor het milieu.

Onze servicemedewerkers zorgen ervoor dat uw klimaatapparatuur in optimale topconditie blijft gedurende het gehele jaar. Hiervoor bieden diverse abonnementsvormen aan waarbij het jaarlijks onderhoud door ons wordt uitgevoerd. Ook zonder abonnement kunnen wij het onderhoud eenmalig bij u uitvoeren tegen een vooraf afgesproken prijs.

Bij het afsluiten van een abonnement wordt u opgenomen in ons Service Systeem hierdoor zijn wij ook bereikbaar voor u buiten kantooruren. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.