installatie zonnepanelen

Zonne-energie

ENERGIE DOOR ZONNEPANELEN

Met de aanschaf van zonnepanelen werkt u duurzame energie op die we van onze natuur krijgen. Zonnepanelen kunnen dan ook een groot deel van uw stroombehoefte verzorgen. Een groot deel, omdat de opbrengst van het zonlicht wisselt en u een groot aantal panelen nodig heeft om uw huishouden geheel van stroom te voorzien. U vraagt dan zich misschien af of zonnepanelen voor u wel rendabel zijn. Dat verschilt natuurlijk per situatie, maar in de meeste situaties zijn zonnepanelen zeker rendabel. Daarbij draagt u bij aan een beter milieu!

Om een zonnepaneel zoveel mogelijk op te laten brengen is de plaatsing het belangrijkste. Het beste staan de panelen op een hellend dak naar het zuiden. De hellingshoek van het dak zou in het beste geval tussen de twintig en zestig graden moeten zijn. Heeft u een plat dak? Dan kunnen de panelen op kantelbare armaturen gemonteerd worden. De juiste hellingshoek heeft als voordeel dat de panelen bij regen goed schoongespoeld kunnen worden en daarnaast kan het helpen om de panelen in de winter sneeuwvrij te houden.

De voordelen voor u:

  • Met zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu.
  • Zonnepanelen voorzien u voor een groot deel in uw stroombehoefte.
  • Zonnepanelen vragen om een investering die u gemakkelijk terugverdient.
  • Bij de aanschaf van zonnepanelen kan het zijn dat u een subsidie ontvangt van de overheid.

Wilt u weten of zonnepanelen voor u interessant zijn? Neem dan contact op met Jadikoel. Wij nemen graag de tijd om u te informeren over deze panelen en adviseren u wat de beste keuze is voor u.

GARANTIE

Op alle door ons geleverde klimaatapparatuur geven wij standaard 1 jaar volledige garantie, en 3 tot 5 jaar* op onderdelen, exclusief arbeid en voorrijdkosten. Jadikoel is STEK-erkend (3135-01) en PED en VCA gecertificeerd.

* 3 tot 5 jaar garantie op onderdelen geldt alleen indien het apparatuur aantoonbaar jaarlijks wordt onderhouden.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.