energie warmtepomp

Warmtepomp

ENERGIE VIA EEN WARMTEPOMP

Warmtepompen zijn een goed alternatief voor uw cv-ketel. Effectief, energiezuinig én milieuvriendelijk! Een warmtepompsysteem gebruikt namelijk de energie die we van de natuur krijgen. Wij adviseren twee verschillende warmtepompsystemen: een ‘water-water warmtepomp’ en een ‘lucht-water warmtepomp’.

Water-water warmtepomp De warmtepompunit onder uw woning of bedrijfspand vormt de basis van het systeem en maakt op een duurzame en slimme manier gebruik van de warmte in de bodem onder uw woning of bedrijfspand. Ruim 80% van de energie die u gebruikt om uw woning warm te houden komt namelijk uit deze grond. In de zomer haalt de warmtepomp koude uit de bodem, zodat u met de lagere bodemtemperatuur uw ruimten kunt koelen tot vier graden onder de buitentemperatuur. In de winter haalt de unit juist warmte uit de bodem om uw ruimten te verwarmen. Daarbij zorgt het systeem ervoor dat uw woning of bedrijfspand voorzien is van warm water.

Lucht-water warmtepomp Een lucht-water warmtepomp werkt ook op basis van energie die we van de natuur krijgen, maar dan met lucht. Het systeem haalt de energie uit de buitenlucht en gebruikt dit uw woning of bedrijfspand te verwarmen en u te voorzien van warm water. We werken met alle merken warmtepompen. Met de warmtepomp op lage temperatuur kiest u voor een vloerverwarmingssysteem, waarmee uw vloer een heerlijke gevoelstemperatuur krijgt en uw ruimten gelijkmatig verwarmt worden. Met dit systeem kunt u buitenlucht tot een temperatuur van -20 graden omzetten naar energie die uw water tot 55 graden kan verwarmen. Met de warmtepomp op hoge temperatuur kunt u het water zelfs tot 80 graden verwarmen!

De voordelen voor u:

  • Warmtepompen zijn een goed alternatief voor uw cv-ketel.
  • Het systeem vraagt om een investering die u gemakkelijk terugverdient.
  • Warmtepompen zijn effectief, energiezuinig én milieuvriendelijk.
  • Ruim 80% van de energie die u gebruikt om uw woning of bedrijfspand te verwarmen komt uit de grond.
  • Uw woning wordt voorzien van optimale koel- en verwarmingsmogelijkheden en warm water.

Meer weten over de mogelijkheden van onze warmtepompen? Neem dan contact met ons op.

GARANTIE

Op alle door ons geleverde klimaatapparatuur geven wij standaard 1 jaar volledige garantie, en 3 tot 5 jaar* op onderdelen, exclusief arbeid en voorrijdkosten. Jadikoel is STEK-erkend (3135-01) en PED en VCA gecertificeerd.

* 3 tot 5 jaar garantie op onderdelen geldt alleen indien het apparatuur aantoonbaar jaarlijks wordt onderhouden.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.