Subsidieregeling

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSEND MODEL

Het milieu is een belangrijk onderwerp op de agenda van de overheid. De hele wereld heeft er belang bij als we zuinig met onze energie omgaan. Alle kleine beetjes helpen. En daarom ondersteund de overheid om de aanschaf van energiezuinige producten te stimuleren. Bij de aankoop van één van onze energiezuinige warmtepompsystemen of warmteterugwinning systemen kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een beloning vanuit de overheid. Ook bij de aanschaf van zonnepanelen, windmolens of -turbines is het mogelijk een subsidie te ontvangen.

Hoe vraagt u uw subsidie aan? Dat regelen wij voor u! Allereerst adviseren we u welk systeem het beste bij uw situatie past. Daarbij kijken we goed naar de mogelijkheden en het rendement. Kiest u voor een energiezuinig systeem? Dan verzorgen we de subsidieaanvraag voor u. Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken we hiervoor samen met diverse adviesburo’s.

GARANTIE

Op alle door ons geleverde klimaatapparatuur geven wij standaard 1 jaar volledige garantie, en 3 tot 5 jaar* op onderdelen, exclusief arbeid en voorrijdkosten. Jadikoel is STEK-erkend (3135-01) en PED en VCA gecertificeerd.

* 3 tot 5 jaar garantie op onderdelen geldt alleen indien het apparatuur aantoonbaar jaarlijks wordt onderhouden.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.