Energie

GOEDKOPE EN SCHONE ENERGIE VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Het gebruik en opwekken van energie is de laatste jaren veel in het nieuws. De Nederlandse overheid heeft als doel om in 2020 twintig procent van de energie op te wekken uit duurzame bronnen. Energiezuinige klimaatsystemen, zonnepanelen, windmolens en – turbines zijn belangrijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen. Om deze reden krijgt u bij de aanschaf van energiezuinige systemen vaak een beloning van de overheid. Een subsidie omdat u de overheid helpt met het behalen van hun doelstellingen.

Met de aanschaf van energiezuinige klimaatsystemen of een systeem voor het opwekken van duurzame energie, draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. U verbruikt namelijk energie die we gewoon van de natuur krijgen. Energie die nooit verloren gaat. Met een warmtepomp maakt u bijvoorbeeld gebruik van de warmte of koude uit de bodem onder uw woning of bedrijfspand. Hiermee voorziet u uw woning of bedrijfspand voor 80% van energie. Bij een warmteterugwinning systeem werkt dat anders. Dit systeem hergebruikt de energie uit uw ruimten. Bent u juist op zoek naar een systeem waarmee u duurzame energie kunt opwekken? Neem dan contact met ons op.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.