Airconditioning Vloermodel

VLOERMODEL

De vloermodellen van Daikin die wij leveren, kunnen op de vloer staan of laag aan de muur gemonteerd worden. Het vloermodel is een model dat snel en eenvoudig is te plaatsen. Met dit energiebesparende en fluisterstille model kunt u genieten van een perfect binnenklimaat. Daarbij beschikt het systeem over een filter die bacteriën, virussen en geuren opvangt en tegenhoudt. Daarbij beschikt de airconditioning een krachtige bedieningsfunctie, waarmee u een ruimte extra snel kunt afkoelen.

Tijdens de installatie zorgen we ervoor dat het systeem op een mooie manier of gedeeltelijk in de muur wordt geïntegreerd. Daarbij krijgt u een afstandbediening, waarmee u de airconditioning kun programmeren. U bepaalt voor iedere dag van de week wanneer uw airconditioning aan- en uitschakelt. Handig én u bespaart energie!

De voordelen:

  • Het systeem beschikt over een filter die bacterien, virussen en geuren opvangt en tegenhoudt
  • Met de afstandbediening kunt u de airconditioning programmeren
  • Met de krachtige bedieningsfunctie kun u een ruimte extra snel af laten koelen
  • Het vloermodel is energiebesparend en heeft een fluisterstille werking

Meer weten over onze vloermodellen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.