airconditioning wandmodel

Airconditioning modellen

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSEND MODEL

Jadikoel kan voor ieder bedrijf of woning een klimaatoplossing op maat aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het direct in laten bouwen van een satelliet model in uw nog te bouwen nieuwbouwwoning. Of een vloermodel wanneer uw kantoor of huis erg warm is in de zomer.

Wat wensen ook zijn, Jadikoel heeft de juiste oplossing voor iedere ruimte. U kunt bij ons terecht voor airconditioning in de volgende modelsoorten:

Wandmodel

Onze wandmodellen zijn perfect voor kleine ruimten, zoals uw woonkamer, keuken, slaapkamer en kantoor. Elegant, stijlvol, energiezuinig en efficiënt!

Satellietmodel

Houdt u van strak en eenvoud en vind u het belangrijk dat uw airconditioning systeem goed binnen uw interieur past? Dan is het satellietmodel de perfecte oplossing.

Vloermodellen

Het vloermodel is een model dat snel en eenvoudig is te plaatsen. Met dit energiebesparende en fluisterstille model kunt u genieten van een perfect binnenklimaat.

Cassette modellen

Zoekt u een geschikt model voor het beheersen van het klimaat in grotere ruimten? Onze cassette modellen zijn geschikt voor kantoorruimten, winkels, kapperszaken, horeca en nog veel meer!

Mobiele modellen

Bent u op zoek naar een airconditioning systeem dat u makkelijk kunt verplaatsen? Wij beschikken over verschillende mobiele modellen. Met deze modellen kunt u iedere ruimte verwarmen of verkoelen, wanneer u zelf wilt en zijn tevens ook te huur.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.