airconditioning voor particulieren

Airconditioning voor particulieren

AIRCONDITIONING VOOR PARTICULIEREN COMFORT IN UW HUIS

Jadikoel is gespecialiseerd in alle soorten klimaatapparatuur. Hierdoor kunnen wij ook het klimaat van uw leefomgeving optimaliseren zodat u en uw huisgenoten kunnen genieten van een aangenaam klimaat. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij u het beste advies kunnen geven en een passend voorstel kunnen maken.

Onderhoud van uw klimaatapparatuur
Aan het onderhoud van uw klimaatapparatuur denkt u misschien niet zo snel. Het kost daarnaast ook tijd, moeite en geld. Toch is het belangrijk dat er jaarlijks onderhoud van uw klimaatapparatuur wordt gepleegd. Hierdoor gaat uw apparatuur gemiddeld 40% langer mee en voorkomt u reparatie-kosten.

Misschien nog wel belangrijker is dat onderhoud voor airconditioning apparatuur zelfs wettelijk verplicht is wanneer deze een koudemiddel inhoud heeft van 3,0 kg of meer. Dit onderhoud mag vanuit de milieuwetgeving uitsluitend door een STEK / F-gassen-erkend bedrijf worden uitgevoerd. Goed onderhouden klimaatapparatuur zijn ook beter voor het milieu.

Onze servicemedewerkers zorgen ervoor dat uw klimaatapparatuur in optimale topconditie blijft gedurende het gehele jaar. Hiervoor bieden wij u een tweetal abonnementsvormen aan waarbij het jaarlijks onderhoud door ons wordt uitgevoerd. Ook zonder abonnement kunnen wij het onderhoud eenmalig bij u uitvoeren tegen een vooraf afgesproken prijs.

Bij het afsluiten van een abonnement wordt u opgenomen in ons Service Systeem. Hierdoor zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar voor u. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.