koeling bedrijven

Airconditioning voor bedrijven

AIRCONDITIONING VOOR BEDRIJVEN EEN AANGENAAM WERK-KLIMAAT

Met een VRV of een VRF airconditioningssysteem creëert u een gezond leefklimaat voor u en uw medewerkers. Deze systemen zijn zo ontwikkeld dat het de klimaatbeheersing in kantoorpanden optimaal maakt. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waarin er beter kan worden geconcentreerd en gepresteerd.

Het VRV of VRF systeem bestaat uit een buitenunit, welke via een leidingnet voor koude middelen wordt verbonden met maximaal 32 binnenunits. Al deze units kunnen individueel worden ingesteld en bediend. Dat betekent dat iedere ruimte zijn eigen temperatuur kan bepalen met een optimale luchtvochtigheid én luchtverversing. Daarbij is het systeem milieuvriendelijk, energiebesparend en heeft een hoge betrouwbaarheid en levensduur. Het geluidsniveau is uiterst laag, wat een prettig voordeel is voor uw personeel.

De voordelen voor u:

  • Een betere werkomgeving voor uzelf én uw medewerkers.
  • Uw medewerkers kunnen zich beter concentreren en presteren.
  • De mogelijheid om iedere ruimte afzonderlijk van elkaar te koelen of te verwarmen.
  • Een stijlvolle ontwerp die past in iedere omgeving.
  • Een milieuvriendelijk en energiebesparend systeem met een fluisterstille werking.

Wilt u meer weten over deze koelings systemen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OF OFFERTE?

Wilt u meer weten over wat Jadikoel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.